0592 - 85 42 80

Reclame Noord is nu ook Toppoint-dealer

Reclame Noord is nu ook dealer van Toppoint.
Toppoint is al jaren een sterk merk binnen de markt voor promotionele artikelen. Toppoint artikelen kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit. Het Toppoint-assortiment is zeer breed; van telefooncovers tot simpele give-aways en van koffiemokken tot ijskrabbers. Maar uiteraard ook pennen in alle soorten en maten.

Om je kennis te laten maken met de kwaliteit van Toppoint geeft Reclame Noord in de maand februari 2015 10% korting op de catalogusprijzen.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard komen we ook graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier de digitale catalogus:

WK actie bij Reclame Noord

Elk doelpunt van Oranje is 1% korting!


Nu Nederland definitief door is naar de volgende ronde van het WK kan jij profiteren van een aantrekkelijke korting bij Reclame Noord.

Elk doelpunt dat Nederland in het toernooi scoort (van de eerste tot de laatste wedstrijd), betekent 1% korting op het uurtarief van Reclame Noord. En met het huidige doelsaldo kan dat flink oplopen!

Profiteer vandaag nog van deze actie en neem contact met ons op!


Voorwaarden:
Actie is geldig gedurende het WK voetbal 2014, zolang Nederland in het toernooi zit. Alleen geldig voor nieuwe opdrachten, aangegaan na 18 juni 2014. Het totaal aantal doelpunten van Nederland in het toernooi op het moment van aangaan van de opdracht bepaalt de korting. www.fifa.com/worldcup is hiervoor bepalend. Korting is uitsluitend van toepassing op het uurtarief van Reclame Noord. Uitgesloten zijn: offertes uitgebracht vóór 18 juni 2014, fixed-fee afspraken, reis- en verblijfskosten en diensten en producten van derden (bijv. relatiegeschenken, drukwerk en hosting).

Klaar voor het WK?

Het WK is in aantocht en dat is het moment bij uitstek om je bedrijf weer onder de aandacht te brengen bij je relaties.
En wat werkt nu beter dan een prachtig
WK speelschema met jouw logo, dat gedurende het hele WK (en mogelijk nog langer) bij jouw relaties aan de muur hangt.

Reclame Noord heeft alvast een overzichtelijk schema met alle te spelen wedstrijden ontworpen. Uiteraard met voldoende ruimte voor jouw logo.
Het schema op A2-formaat wordt voorzien van jouw logo en full colour gedrukt op hoogwaardig, stevig 250 grams papier.

Speciaal voor het WK zijn de schema's extra scherp geprijsd:

Oplage Prijs
250 ex. € 295,-
500 ex. € 375,-
1000 ex. € 485,-

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Vragen of meteen bestellen? Neem contact met ons op.
Uiteraard zijn andere oplagen en/of aanpassingen "op maat" mogelijk.